Liput

Liput ovat myynnissä Tiketissä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta. Tapahtuma on loppuunvarattu, ja lippuja ei ole jäämässä portille myyntiin.

Perjantai-päivälippu 21.6. alk. 30,00 € 
Lauantai-päivälippu 22.6. alk. 30,00 € 
Kahden päivän lippu (pe–la 21.–22.6.): alk. 45,00 €

Info

 ALUE JA JÄRJESTELYT

Koko Lonnan saari on tapahtuma-aluetta, johon pääsee vain rannekkeella. Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin info- ja rannekkeenvaihtopisteessä, joka sijaitsee laiturille saapuessa ensimmäisessä rakennuksessa oikealla, seuraa opastusta. Tapahtumasta voi poistua välillä.

Koko saari on anniskelualuetta, jossa ei voi nauttia omia juomia. Lonnan ravintola sekä Kahvila & Baari palvelevat kävijöitä, ja myös Lonnan sauna on käytössä. Lisätietoja palveluista alempana. Yleisön käytössä on ilmainen narikka infopisteen yhteydessä. Isot reput ja laukut pyydetään jättämään narikkaan. Omien eväiden tuomista ei suositella, mutta se on toki sallittua, mikäli se on esimerkiksi ruokavalion takia tarpeen. Tyhjän vesipullon voi tuoda ja täyttää. Sateenvarjon voi tuoda. Roskaaminen on ehdottomasti kielletty, ja pyydämme kunnioittamaan saaren luontoa sekä noudattamaan Lonnan asettamia järjestyssääntöjä. Kannattaa pukeutua lämpimästi, saaristossa saattaa viileä yllättää. 

Esiintymispaikat sijoittuvat Lonnassa muurien ympäröimällä alueella sijaitseviin tunnelmallisiin makasiinirakennuksiin ja niiden väliselle terassialueelle, joka on tarpeen mukaan sateen sattuessa suureksi osaksi katettu. Makasiinilava on lännen puoleisessa makasiinissa. Itäisessä makasiinissa on uutena tilana Helsinki Distilling cocktail-baari, jossa nautitaan DJ-ohjelmasta ja maistuvista drinkeistä. Makasiinien kapasiteetti on rajallinen, joten suosittelemme saapumaan keikoille ajoissa tai tarvittaessa odottamaan. Kaikkiin Lonnan saaren rakennuksiin on esteetön pääsy.

WC-tiloja löytyy kolmesta paikasta: toisen makasiinirakennuksen takaosasta, johon kuljetaan rakennuksen takakautta ja vesibussilaiturin puolella sijaitsevasta saunarakennuksesta sekä Lonnan Kahvila & Baarista. WC-tiloja on käytössä myös vesibusseissa saapuessa. Alueen kartta alempana.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alaikäinen ei valitettavasti voi osallistua tapahtumaan edes aikuisen seurassa. Lemmikkieläimiä ei voi tuoda tapahtumaan.

Stadin Juhannus on rento ja rauhallinen tapahtuma. Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää. Jos kohtaat häiritsevää käytöstä, henkilökunta ja järjestyksenvalvojat auttavat.

KULKUYHTEYDET 

Lonnaan liikennöi JT-Linen vesibussi Kauppatorilta. Matka kestää noin 10 minuuttia. Lippuja saa lähtöpaikan lippukioskista ja itse alukselta sekä netistä ennakkoon. Edestakaisen lipun hinta on 7 €. Suosittelemme hankkimaan edestakaisen lipun ennakkoon. Liput voi myös hankkia ryhmälle yhteisenä. Kannattaa varata kunnolla aikaa vesibussilla tapahtumaan siirtymiseen.

Perjantaista klo 15.00 eteenpäin ja lauantaista klo 14.00 eteenpäin JT-Linen vesibussilla Lonnaan pääsevät vain Stadin Juhannus -tapahtumaan lipun ostaneet ja muuten sisäänpääsyyn oikeutetut, kuten esiintyjät, työntekijät, jne.

Terassilavan ohjelman loppuessa klo 22.00 vesibussiin voi olla ruuhkaa, mutta lisävuoroja ajetaan etenkin poistumisvaiheessa reilusti kunnes saari on tyhjänä. Jos jono vaikuttaa pitkältä, suosittelemme jonottamisen sijaan viihtymään Lonnan ravintolapalveluiden ja DJ-musiikin parissa, joka on mahdollista tapahtuman päättymiseen klo 23.30 saakka.

Linkin takana Juhannuksen liikennöintiaikataulut perjantaina 21.6. ja lauantaina 22.6. Vesibussiliikenteestä vastaa yksin JT-Line. Stadin Juhannus ei vastaa mahdollisista aikataulumuutoksista.

LONNAN PALVELUT

Lonnassa on useita eri pisteitä tarjoilemassa herkkuja ja virvokkeita juhannusfiilistelyn lomaan. Jokaiselta saaren pisteeltä saa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia juomavaihtoehtoja. Tarjolla on osana kotimaista valikoimaa muun muassa kesäisen raikkaat Fat Lizard -oluet sekä Helsinki Distilling Companyn verigreippilonkero. Maksupäätteitä löytyy jokaisesta baarista, mutta käteistä on hyvä varata mukaan kaiken varalta.

Tietoja päivitetään myöhemmin.

SAUNA

Lonnan saarella on upea mahdollisuus yhdistää saunominen juhannusjuhlintaan hirsirunkoisessa kertalämmitteisessä parvisaunassa. Lonnan yleinen sauna on avoinna klo 15.30–20.30 (viimeinen vuoro 22.30 saakka). Tapahtuman aikana sauna on käytettävissä erikoishintaan 10 €/hlö. Saunomisaikaa on kaksi tuntia. Aloitusaikoja on porrastettu niin, että 12 paikkaa on aina tarjolla tunnin välein sekä miesten että naisten puolelle. Sitovat saunavaraukset tehdään Lonnan sivujen kautta. Pyyhevuokra on 7 €/hlö.

Saunan vastaanotto sijaitsee Vartiotuvassa saunarakennuksen vieressä. Vastaanoton baari on lisäksi avoinna koko tapahtuman ajan ja palvelee saunavieraiden lisäksi kaikkia juhannusjuhlijoita. Juomaksi suosittelemme Fat Lizardin saunaolutta ja Helsinki Distilling Companyn verigreippilonkeroa.

RAVINTOLA

Lonnan ravintola tarjoilee tapahtuman aikana herkullisia burgereita, joita on saatavilla vegaanisena ja lihaversiona. Myös gluteeniton versio löytyy. Ravintolassa on lisäksi tarjolla laadukas valikoima luomuviinejä sekä pienpanimo-oluita.

KAHVILA & BAARI

Lonnan Kahvila & Baari sijaitsee ravintolan alakerrassa ja tarjoilee maukkaita suolaisia ja makeita vohveleita laajan pienpanimo-olutvalikoiman lisäksi. Tarjolla on myös loistava valikoima erilaisia alkoholittomia juomia sekä kahvia.

KARTTA