Liput

Liput ovat myynnissä Tiketissä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta. Päivälippuja on myynnissä ovella mikäli niitä on vielä jäljellä, ilmoitamme tilanteesta Facebookissa ja nettisivuilla.

Torstai-päivälippu alk. 25,00 € (ovelta 28,00 €) 
Perjantai-päivälippu: alk. 27,00 € (ovelta 30,00 €)
Lauantai-päivälippu: alk. 27,00€ (ovelta 30,00 €)
Kahden päivän lippu (to-pe): alk. 38,00 €
Kahden päivän lippu (pe-la): alk. 38,00 €
Kolmen päivän lippu (to-la): alk. 52,00 €

Info

ALUE JA JÄRJESTELYT

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin info- ja rannekkeenvaihtopisteessä, joka sijaitsee laiturille saapuessa ensimmäisessä rakennuksessa oikealla, seuraa opastusta. Alueen kartta alla. Tapahtumasta voi tarvittaessa poistua välillä. Yleisön käytössä on maksullinen narikka, joka sijaitsee infopisteen vieressä. Isot reput ja laukut pyydetään jättämään narikkaan. Tyhjän vesipullon voi tuoda ja täyttää. Sateenvarjon voi tuoda. Kannattaa pukeutua lämpimästi, saaristossa saattaa viileä yllättää. 

Koko Lonnan saari on anniskelualuetta, johon ei voi tuoda omia juomia. Omien eväiden tuomista ei suositella, mutta se on mahdollista, mikäli se on esimerkiksi ruokavalion takia tarpeellista. Roskaaminen on kielletty ja pyydämme kunnioittamaan saaren luontoa sekä noudattamaan Lonnan asettamia järjestyssääntöjä.

Yleisön käytössä ovat molemmat makasiinirakennukset ja niiden välissä sijaitseva terassialue, joka on tarpeen mukaan sateen sattuessa suureksi osaksi katettu. Esiintymislavat ovat Lonnan terassialueella ja makasiinirakennuksessa sekä DJ-piste perjantaina ja lauantaina Lonnan ravintolassa. Perjantaina ja lauantaina koko saari on tapahtuma-aluetta, johon pääsee vain rannekkeella. WC-tiloja löytyy toisen makasiinirakennuksen takaosasta, johon kulku myös rakennuksen takakautta, ja Vohvelibaarista sekä saunarakennuksesta.

KULKUYHTEYDET 

Saarelle liikennöi JT-Linen vesibussit Kauppatorilta. Lippuja saa lähtöpaikan vierestä lippukioskista ja itse alukselta sekä netistä ennakkoon. Edestakaisen lipun hinta on 4,50e.

Torstaina 22.6. liikennöidään normaalin arkiaikataulun mukaisesti, ja lisäksi Lonnasta ylimääräiset lähdöt klo 22.00 ja 23.00. Perjantaina 23.6. liikennöidään normaalin lauantaiaikataulun mukaisesti ja lisäksi Lonnasta lähdöt: 22.15, 22.45, 23.15 ja 23.45. Tarvittaessa otetaan lisää aluksia paluuseen. Lauantaina 24.6. liikennöidään sunnuntaiaikataulun mukaisesti, ja lisälähtöjä Lonnaan ja Lonnasta on seuraavasti: Kauppatorilta: 21.00 ja 22.00, Lonnasta: 21.30, 22.30, 23.00 ja 23.30, tarvittaessa vielä lisävuoroja. Tarkemmat tiedot, aikataulut ja ennakkoliput: JT-Line.

Torstaina klo 16.00 eteenpäin ja perjantaista lauantaihin klo 14.00 eteenpäin JT-Linen vesibussilla saarelle pääsevät vain Stadin Juhannus -tapahtumaan lipun ostaneet, muuten sisäänpääsyyn oikeutetut (esiintyjät, työntekijät, jne.) sekä torstaille ravintolaan tai saunatiloihin varauksen tehneet. 

Omalla veneellä saapuessa saarelle rantautuessa on perjantaina ja lauantaina kaikilla oltava lippu tapahtumaan. Veneellä saapumiseen liittyvät tiedustelut Lonnan kautta.

LONNAN PALVELUT

Lonnan baari toimii useassa pisteessä, joissa on tarjolla perustuotteiden ohella laadukas valikoima pienpanimo-oluita, viinejä, muutamia cocktaileja ja samppanjaa. Lonnan laadukas ravintola on normaalisti avoinna torstaina, pöytävaraus on suositeltava. Perjantaina ja lauantaina ravintolassa on DJ-ohjelmaa ja tarjolla herkullisia burgereita ja virvoittavia juomia. Lonnan Vohvelibaari tarjoilee lisäksi makeita ja suolaisia vohveleita ja on avoinna koko tapahtuman ajan. Maksupäätteitä löytyy osasta baareja, mutta nopeiten asiointi hoituu käteisellä ja sitä kannattaa varata mukaan varmuuden vuoksi. Lisätiedot ja pöytävaraukset: Lonnan ravintola

Uutuutena saarella palvelee yleinen sauna. Hirsirunkoisesta saunasta löytyy miesten ja naisten parvisaunat, jotka lämpiävät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla. Molempiin saunatiloihin mahtuu kerrallaan 20 vierasta ja aukeaa kymmenen paikkaa aina tasatunnein. Saarella saunan vastaanotto sijaitsee Vohvelibaarissa. Saunamaksu on 16e per saunoja ja vuoron pituus noin 2 tuntia.  Sauna on avoinna klo 14–19. Juomatarjoilu toimii myös saunan alueelle. Lisätiedot ja varaukset: Lonnan sauna.

stadinjuhannus2017kartta.jpg