Liput

Liput ovat myynnissä Tiketissä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta. Päivälippuja on myynnissä ovella korkeampaan hintaan mikäli niitä on vielä jäljellä, ilmoitamme tilanteesta Facebookissa ja nettisivuilla.

Avajaiskonsertti 21.6. alk. 24,00 € 
Perjantai-päivälippu 22.6. alk. 30,00 € 
Lauantai-päivälippu 23.6. alk. 30,00 € 
Kahden päivän lippu (pe-la 22.–23.6.): alk. 42,50 €
 

Info

 

ALUE JA JÄRJESTELYT

Perjantaina ja lauantaina koko saari on tapahtuma-aluetta, johon pääsee vain rannekkeella. Liput vaihdetaan rannekkeisiin info- ja rannekkeenvaihtopisteessä, joka sijaitsee laiturille saapuessa ensimmäisessä rakennuksessa oikealla, seuraa opastusta. Alueen kartta alla. Tapahtumasta voi poistua välillä. 

Torstain avajaiskonsertin aikana saari on avoin myös muille Lonnan asiakkaille ja vieraille. Esiintymislava on Lonnan terassialueella, ja liput luetaan sen portilla. Poistuakseen välillä täytyy pyytää leima järjestyksenvalvojilta. 

Koko Lonnan saari on anniskelualuetta, johon ei voi tuoda omia juomia. Yleisön käytössä on ilmainen narikka infopisteen yhteydessä. Isot reput ja laukut pyydetään jättämään narikkaan. Omien eväiden tuomista ei suositella, mutta se on toki sallittua, mikäli se on esimerkiksi ruokavalion takia tarpeellista. Tyhjän vesipullon voi tuoda ja täyttää. Sateenvarjon voi tuoda. Roskaaminen on kielletty ja pyydämme kunnioittamaan saaren luontoa sekä noudattamaan Lonnan asettamia järjestyssääntöjä. Kannattaa pukeutua lämpimästi, saaristossa saattaa viileä yllättää. Kaikkiin Lonnan saaren rakennuksiin on esteetön pääsy.

Yleisön käytössä ovat muurien rajaamat makasiinirakennukset ja niiden välissä sijaitseva terassialue, joka on tarpeen mukaan sateen sattuessa suureksi osaksi katettu. Esiintymislavat ovat Lonnan terassialueella ja makasiinirakennuksessa sekä DJ-piste Lonnan ravintolassa. WC-tiloja löytyy kolmesta paikasta: toisen makasiinirakennuksen takaosasta, johon on kulku myös rakennuksen takakautta ja Vohvelibaarista sekä saunarakennuksesta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alaikäinen ei voi osallistua tapahtumaan edes aikuisen seurassa. Poikkeuksena on lauantai-iltapäivä. Sylissä tai rattaissa kulkevan n. 1-5-vuotiaan lapsen voi ottaa mukaan lauantaina 23.6. klo 13.00–18.00 väliseksi ajaksi, tilanteen huomioiden ja varovaisuutta noudattaen. Turvallisuuden takaamiseksi lapset on vietävä tapahtuma-alueelta klo 18.00 mennessä.

Muutokset ovat mahdollisia. 

 

KULKUYHTEYDET 

Lonnaan liikennöi JT-Linen vesibussi Kauppatorilta. Matka kestää noin 10 minuuttia. Lippuja saa lähtöpaikan lippukioskista ja itse alukselta sekä netistä ennakkoon. Edestakaisen lipun hinta on 7,00 €. Suosittelemme hankkimaan edestakaisen lipun ennakkoon. Liput voi myös hankkia ryhmälle yhteisenä.

Torstaina 21.6. liikennöidään normaalin arkiaikataulun mukaisesti, ja lisäksi on ylimääräisiä lähtöjä Lonnasta Kauppatorille. Viimeiset vuorot Lonnasta lähtevät klo 20.35, 21.35, 22.10, 22.35, 22.40, 23.10, 23.35 ja 00.25.

Perjantaina 22.6. ja lauantaina 23.6. liikennöidään sunnuntaiaikataulun mukaisesti, ja lisäksi on ylimääräisiä lähtöjä Lonnasta Kauppatorille. Viimeiset vuorot Lonnasta lähtevät klo 20.35, 21.35, 22.05, 22.35 ja siitä eteenpäin non-stop noin 30 minuutin vuorovälein kunnes saari on tyhjä. Lonnan ravintolat ovat perjantaista lauantaihin auki klo 23.30 saakka, ja suosittelemme viihtymään niiden tarjonnan sekä laadukkaan DJ-musiikin parissa mikäli jono vaikuttaa pitkältä.

Perjantaista klo 14.00 eteenpäin ja lauantaista klo 13.00 eteenpäin JT-Linen vesibussilla saarelle pääsevät vain Stadin Juhannus -tapahtumaan lipun ostaneet ja muuten sisäänpääsyyn oikeutetut, kuten esiintyjät, työntekijät, jne.

Omalla veneellä saapuessa saarelle rantautuessa on perjantaina ja lauantaina kaikilla oltava lippu tapahtumaan. Jos tapahtuma on loppuunmyyty, lippuja ei ole myynnissä paikan päällä. Veneellä saapumiseen liittyvät tiedustelut Lonnan kautta.

LONNAN PALVELUT

Lonnan saarella on useita baaripisteitä, joissa on tarjolla laadukas valikoima pienpanimo-oluita, luomuviinejä, muutamia cocktaileja ja samppanjaa. Lonnan ravintola on normaalisti avoinna torstaina, pöytävaraus on suositeltava. Perjantaina ja lauantaina ravintola tarjoaa DJ-ohjelmaa ja herkullisia burgereita sekä virvoittavia juomia. Lonnan Vohvelibaari tarjoilee lisäksi makeita ja suolaisia vohveleita ja on avoinna koko tapahtuman ajan. Vartiotuvasta, jossa toimii saunan vastaanotto ja baari, saa lisäksi herkullisia Piirone-piiraita. Maksupäätteitä löytyy jokaisesta baarista, mutta nopeiten asiointi hoituu käteisellä ja sitä kannattaa varata mukaan varmuuden vuoksi. 

Saarella on myös yleinen sauna juhannusjuhlijoiden käytössä. Hirsirunkoisesta saunasta löytyy miesten ja naisten parvisaunat, jotka lämpiävät suurilla kertalämmitteisillä puukiukailla. Saunavuoroja on tarjolla 12 paikkaa aina tasatunnein per puoli. Saunan vastaanotto sijaitsee Vartiotuvassa. Saunamaksu on 16e per saunoja ja vuoron pituus noin 2 tuntia. Sauna on avoinna klo 14.30–20.30 (22.30). Lisätiedot ja varaukset: Lonnan sauna.

Lonna järjestää lisäksi lauantaina klo 13.00 alkaen kukkaseppeletyöpajan, jossa kympillä voi puuhastella itselleen seppeleen Vallilan Tangon juhannustansseihin. Jalkapallon MM-kisojen otteluita on mahdollisuus seurata Vartiotuvan baarissa tapahtuman aikana.

 

kartta-flat.jpg