Liput

Liput ovat myynnissä Tiketissä. Ikäraja tapahtumaan on 18 vuotta. Päivälippuja on myynnissä ovella korkeampaan hintaan mikäli niitä on vielä jäljellä, ilmoitamme tilanteesta Facebookissa ja nettisivuillamme.

Perjantai-päivälippu 21.6. alk. 30,00 € 
Lauantai-päivälippu 22.6. alk. 30,00 € 
Kahden päivän lippu (pe–la 21.–22.6.): alk. 45,00 €

Info

 ALUE JA JÄRJESTELYT

Esiintymislavat ovat Lonnan terassialueella ja makasiinirakennuksessa. Sään varalta käytössä on katettuja sekä sisätiloja. Lonnan ravintola sekä kahvila ja baari palvelevat kävijöitä, ja myös saunatilat ovat kävijöiden käytössä. Uutena tilana on Helsinki Distilling cocktail-baari, jossa nautitaan DJ-ohjelmasta ja maistuvista drinkeistä.

Tietoja päivitetään myöhemmin. 

KULKUYHTEYDET 

Lonnaan liikennöi JT-Linen vesibussi Kauppatorilta. Matka kestää noin 10 minuuttia. Lippuja saa lähtöpaikan lippukioskista ja itse alukselta sekä netistä ennakkoon. Edestakaisen lipun hinta on 7,00 €. Suosittelemme hankkimaan edestakaisen lipun ennakkoon. Liput voi myös hankkia ryhmälle yhteisenä.

Perjantaista klo 15.00 eteenpäin ja lauantaista klo 14.00 eteenpäin JT-Linen vesibussilla saarelle pääsevät vain Stadin Juhannus -tapahtumaan lipun ostaneet ja muuten sisäänpääsyyn oikeutetut, kuten esiintyjät, työntekijät, jne.

Omalla veneellä saapuessa saarelle rantautuessa on perjantaina ja lauantaina kaikilla oltava lippu tapahtumaan. Jos tapahtuma on loppuunmyyty, lippuja ei ole myynnissä paikan päällä. Veneellä saapumiseen liittyvät tiedustelut Lonnan kautta.

Tietoja päivitetään myöhemmin.

LONNAN PALVELUT

Lonnassa on useita eri pisteitä tarjoilemassa herkkuja ja virvokkeita juhannusfiilistelyn lomaan. Jokaiselta saaren pisteeltä saa laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia juomavaihtoehtoja. Lähes jokaiselta pisteeltä tarjoillaan osana kotimaista valikoimaa muun muassa kesäisen raikkaat Fat Lizard -oluet sekä Helsinki Distilling Companyn verigreippilonkero. Maksupäätteitä löytyy jokaisesta baarista, mutta käteistä on hyvä varata mukaan kaiken varalta.

Tietoja päivitetään myöhemmin.

SAUNA

Lonnan saarella on upea mahdollisuus yhdistää saunominen juhannusjuhlintaan hirsirunkoisessa kertalämmitteisessä parvisaunassa. Lonnan yleinen sauna on avoinna klo 15.30–20.30 (22.30) Tapahtuman aikana saunamaksu on 10 € ja saunomisaikaa on kaksi tuntia. Aloitusaikoja on porrastettu niin, että 12 paikkaa on aina tarjolla tunnin välein sekä miesten että naisten puolelle. Sitovat saunavaraukset tehdään Lonnan sivujen kautta. Pyyhevuokra on 7 €.

Saunan vastaanotto sijaitsee Vartiotuvassa saunarakennuksen vieressä. Vastaanoton baari on avoinna koko tapahtuman ajan ja palvelee saunavieraiden lisäksi kaikkia juhannusjuhlijoita. Juomaksi suosittelemme Fat Lizardin saunaolutta ja Helsinki Distilling Companyn verigreippilonkeroa.

RAVINTOLA

Lonnan ravintola paistaa ja tarjoilee herkulliset burgerit, lihaisat sekä vegaaniset juhannusjuhlinnan lomaan. Ravintolassa on lisäksi tarjolla laadukas valikoima luomuviinejä sekä pienpanimo-oluita.

KAHVILA & BAARI

Lonnan Kahvila & Baari sijaitsee ravintolan alakerrassa ja tarjoilee maukkaita suolaisia ja makeita vohveleita laajan pienpanimo-olutvalikoiman lisäksi. Tarjolla on myös loistava valikoima erilaisia alkoholittomia juomia sekä kahvia.